Artrolife in Galati. Produsul Artrolife este dedicat sanatatii articulatiilor, este produs de catre compania Life Care si face parte din grupul de produse Life Impulse. Produsul nostru, Artrolife pentru articulatii, este un produs care detine proprietati antioxidante si este benefic pentru mentinerea elasticitatii articulatiilor si pastrarea unor articulatii sanatoase. Artrolife pentru articulatii are in compozitie pudra de scoici verzi bio, acestea oferindu-i produsului nostru aceste proprietati terapeutice.

Pe langa faptul ca are proprietati antioxidante, Artrolife pentru articulatii, mai are in compozitia sa si o concentratie ridicata de vitamina C, care este benefica pentru organism.

Poza prezentare Artrolife pentru articulatii Galati

Pentru sanatatea articulatiilor se recomanda sa se copnsume zilnic o capsula de Artrolife. Un flacon contine 30 capsule.

Esti din Galati si vrei sa comanzi Artrolife pentru articulatii?

Pentru comenzi ne poti contacta la telefon. Colegul nostru care va raspunde la telefon iti va oferii toate informatiile necesare despre modalitatea de comanda si pretul actualizat al produsului.

Telefon: 0727.39.47.37

 
eXTReMe Tracker