Produsul Artrolife este un produs al companiei Life Care facand parte din gama de produse Life impulse. Artrolife este un produs care detine importante proprietati antixidante, avand un rol important in cresterea elasticitatii articulatiilor, datorita compozitiei speciale bazate pe pudra de scoici bio.

Artrolife pentru articulatii cu extract de scoica verde bio, are o compozitie speciala, avand un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. La acestea se mai adauga si un continut mare de vitamina C bio. Alaturi de aceste componente in compozitia Artolife mai intra si o combinatie de mai multe minerale, precum: vitamina E, seleniu, zinc. Scoica verde bio reprezinta un ingredient important, datorita faptului ca in compozitia acesteia pe langa un complex important de minerale se mai regasesc si sulfat de glucozamina, ceea ce reprezinta niste structuri proteice, care sunt asemanatoare cu cele existente in corpul uman. Toate acestea formeaza impreuna compozitia structurala din tesutul conjunctiv al cartilajelor.

Scoica verde este denumita in limba latina "Perna canalicului", aceasta fiind pentru prima data studiata in anul 1960. S-au observat atunci beneficiile extraordinare pe care le are in cazul aparitiei unor afectiuni de natura osoasa sau articulara dupa cum ar fi: coxartroza, artrita, artroza, lombosciatica, discopatia, antorsele, luxatiile, rupturile de ligamente sau rupturile de menisc.

Consumul zilnic recomandat este de o capsula, iar o cutie contine 30 capsule.

Pentru municipiul Falticeni si zonele limitrofe, livrarea produsului Artrolife se face prin curierat rapid la domiciliu in maxim 24 ore de la realizarea comenzii.

 

 
eXTReMe Tracker