Life Impulse Artrolife pentru articulatii este un produs care detine importante proprietati antioxidante, ajuta la cresterea elasticitatii articulatiilor avand o compozitie speciala bazata pe pudra de scoici verzi bio.

Produsul Artrolife pentru articulatii cu extract de scoica verde BIO  Life Care este un produs care are o compozitie speciala, avand in aceasta compozitie un continut ridicat de pudra de scoci verzi BIO, la care se adauga si o concentratie ridicata de vitamina C BIO. Alaturi de acestea in compozitia Artrolife mai intra si o combinatie echilibrata de vitamina E, seleniu si zinc. Scoicile verzi BIO reprezinta un ingredient minune, deoarece ele au in compozitie pe langa un complex important de minerale si sulfat de glucozamina, adica structuri proteice care sunt asemanatoare cu cele din corpul uman. Acestea impreuna formeaza substanta structurala din tesutul conjunctiv al cartilajelor.

Scoica verde cea care mai este denumita in limba latina Perna canalicului  a fost studiata inca din anul 1960 pentru beneficiile extraordinare pe care le are in cazul unor afectiuni de natura osoasa si articulara dupa cum ar fi: artrita, artroza, coxartroza, hernie de disc, lombosciatica, discopatie, entorse, ruptura de ligament, luxatii, rupturi de menisc s.a.

Se recomanda a se lua o capsula pe zi. O cutie contine 30 capsule. 

Pentru municipiul Fagaras si zonele adiacente livrarea produsului Artolife se face prin curierat rapid la domiciliu in maxim 48 ore lucratoare de la lansarea comenzii.

 

 
eXTReMe Tracker