Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care ajuta la cresterea si refacerea elasticitatii articulatiilor, are un pronuntat caracter antiinflamator, ajuta la imbunatatirea proprietatilor lichidului inter-articular si este un foarte bun antioxidant. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa are un continut important de pudra de scoici verzi bio, acestea din urma avand o compozitie minerala in care se gasesc din belsug vitamina C bio, vitamina E, seleniu si zinc. In permanenta compania Life Care si-a propus ca obiectiv sa ofere clientilor numai produse bio cu efecte pozitive pentru organism, in acest cazu putem vorbi de un produs bio care imbunatateste activitatea organismului la nivel articular. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care este autorizat pentru a fi comercializat in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti zilnic zeci de produse bio Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea ajungand si la reduceri de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si un produs vegan in compozitia caruia se gasesc concentratii ridicate de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi bio sunt foarte apreciate, pentru ca au in continut sulfat de glucozamina si un complex de minerale, acestea fiind foarte asemanatoare cu structurile proteice continute de catre corpul uman, acestea din urma formand chiar substanta structurala din interiorul tesutului conjunctiv si a cartilajelor. Perna canaliculus (scoicile verzi), au fost studiate incepand cu 1960, s-a studiat in special compozitia acestora si efectele pozitive ale acestora in tratamentul unor afectiuni de natura osoasa sau articulara cum ar fi: coxartroza, artroza, discopatia, hernia de disc, lombosciatica, entorsele, luxatiile, ruptura de menisc si ruptura de ligamente. 

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Carei:

Pentru municipiul Carei si zonele limitrofe din judetul Satu Mare se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.