Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care contribuie la cresterea elasticitatii articulatiilor, are un caracter pronuntat antiinflamator, ajuta la imbunatatirea propriatetilor lichidului inter-articular si este un produs cu proprietati antioxidante. ArtoLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa contine pudra de scoici verzi bio. Acestea sunt compuse in principal din zinc, seleniu, vitamina E si vitamina C bio. Obiectivul asumat de catre compania Life Care este acela de a oferii tuturor clientilor nostri numai produse bio, in acest caz am obtinut un produs bio pentru refacerea elasticitatii articulatilor, un produs care nu prezinta nici un fel de efecte adverse. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru a fi comercializat in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti in permanenta zeci de produse Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea avand reduceri de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp un produs vegan care are in compozitie pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru faptul ca au in continutul lor "ingrediente" minune, acest lucru se datoreaza faptului ca ele contin sulfat de glucozamina si un complex de minerale, acestea fiind extrem de asemanatoare cu structurile proteice care sunt continute de catre corpul uman, cele care impreuna formeaza substanta structurala din cartilaje si tesutul conjunctiv. Scoicile verzi au fost studiate incepand cu anul 1960, s-au supus cercetarii in special beneficiile pe care acestea le au in cazul tratarii unor afectiuni de natura osoasa sau articulara cum ar fi: artrita, artroza, coxartroza, discopatia, hernia de disc, entorsele, lombosciatica, ruptura de ligamente, ruptura de menisc, luxatiile s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Caracal:

Pentru municipiul Caracal si zonele limitrofe din judetul Olt se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.