Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care ajuta la cresterea elasticitatii articulatiilor, are un pronuntat caracter antiinflamator, ajuta la imbunatatirea proprietatilor detinute de lichidul inter-articular si este un produs cu proprietati antioxidante. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), in schimb in regasim pudra de scoici verzi bio, aceasta avand concentratii importante de vitamina C bio, vitamian E, zinc si seleniu. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostri numai produse bio cu efecte pozitive pentru organism, a acest caz fiin vorba de un produs bio care imbunatateste proprietatile sistemului articular, un produs care nu are nici un fel de efecte adverse. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care este autorizat pentru comercializarea in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti in permanenta zeci de produse bio Life Care aflate in diverse promotii, in unele cazuri aceste produse avand reduceri de pana la 90%. 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este un produs vegan care are in compozitia proprie un continut ridicat de pudra de scoci verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru faptul ca au in structura proprie sulfat de glucozamina si un complex de minerale care este asemanator cu structurile proteice continute de corpul uman, acestea formand impreuna substanta structurala din cartilaje si tesutul conjunctiv. Scoicile verzi sunt studiate inca din 1960, studiile s-au axat pe beneficiile pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura osoasa sau de natura articulara cum ar fi: coxartroza, artroza, hernie de disc, artrita, lombosciatica, entorse, luxatii, ruptura de menisc, ruptura de ligamente s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Campulung:

Pentru municipiul Campulung si zonele limitrofe din judetul Arges se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.