Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care este util pentru refacerea mobilitatii si a elasticitatii articulatiilor, are un caracter antiinflamator, ajuta la imbunatatirea proprietatilor lichidului inter-articular si are un puternic caracter antioxidant. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa are un continut ridicat de pudra de scoici bio. In compozitia pudrei de scoici bio se regasesc: vitamina C bio, vitamina E, zinc si seleniu. Obiectivul asumat de catre compania Life Care este acela de a oferii clientilor nostri numai produse bio, in acest caz fiind vorba de un produs bio utilizat in tratamentul problemelor de natura articulara. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru comercializare in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti zilnic zeci de produse bio aflate in diverse promotii, unele dintre acestea prezinta reduceri de pana la 90%. 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp un produs vegan care detine in compozitie o concentratie ridicata de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt cunoscute pentru ca sunt compuse din substante asemanatoare cu cele din corpul uman, scoicile verzi bio contin glucozamina si un complex de minerale, acestea fiind foarte asemanatoare cu structurile proteice continute de corpul uman, structuri proteice care formeaza cartilajele si tesutul conjunctiv. Scoicile verzi au fost studiate incepand cu a 2-a jumatate a secolului XX, au fost studiate in special efectele pozitive pe care acestea le au in tratarea unor afectiuni de natura osoasa sau articulara cum ar fi: coxartroza, artroza, hernia de disc, artrita, lombosciatica, discopatia, luxatiile, entorsele, ruptura de menisc, ruptura de ligamente s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Campina:

Pentru municipiul Campina si zonele limitrofe din judetul Prahova se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.