Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care are un rol important pentru cresterea mobilitatii articulatiilor, detine un caracter antiinflamator, ajuta la imbunatatirea proprietatilor lichidului inter-articular si are un important caracter antioxidant. ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa are in compozitie un produs foarte util si anume pudra de scoici verzi bio, produs care contine vitamina C bio, vitamina E, seleniu si zinc. Obiectivul asumat de catre compania Life Care este acela de a oferii clientilor nostri numai produse bio cu efecte pozitive pentru sanatate, in acest caz preocuparea noastra a fost sa obtinem un produs bio care imbunatateste mobilitatea sistemului articular. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru comercializarea in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specialziate in certificarea produselor bio. In permanenta pe site-ul nostru gasiti promotii pentru cele mai apreciate produse bio Life Care, unele dintre acestea avand reduceri de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este si un produs vegan care are in compozitia proprie un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru faptul ca contin cateva ingrediente importante cum ar fi sulfatul de grucozamina si un complex de minerale utile, acestea fiind extrem de asemanatoare cu structurile proteice care sunt continute de organismul uman, structuri proteice care impreuna formeaza tesutul conjunctiv si cartilajele. Scoicile verzi au fost studiate inca din a 2-a jumatate a secolului XX, au fost studiate in special beneficiile pe care acestea le au in tratamentul unor afectiuni de natura articulara si de natura osoasa, cum ar fi: coxartroza, artroza, hernia de disc, artrita, lombosciatica, discopatia, luxatiile, entorsele, rupturile de menisc, lupturile de ligament s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Calarasi:

Pentru municipiul Calarasi si zonele limitrofe din judetul Calarasi se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.