Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care ajuta la cresterea mobilitatii si elasticitatii articulatiilor, are un caracter antiinflamator, joaca un rol important in imbunatatirea proprietatilor lichidului inter-articular si prezinta caracteristici antioxidante. ArtroLife pentru articulatii nu are in compozitie substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), are insa in compozitie un continut ridicat de pudra de scoici bio. Pudra de scoici bio este cunoscuta pentru faptul ca este alcatuita din vitamina C bio, vitamina E, zinc si seleniu. Intotdeauna obiectivul nostru este acela de a va oferii numai produse bio cu efecte pozitive pentru organism, Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio util pentru refacerea mobilitatii si a elasticitatii articulatiilor. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este avizat pentru a fi comercializat in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru avem in permanenta promotii pentru cele mai apreciate produse LIfe Care, unele dintre acestea prezentand promotii si de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este si un produs vegan, un produs care are in compozitie o concentratie ridicata de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru faptul ca sunt un ingredient "minune", datorita faptului ca ele detin un complex de minerale si glucozamina, acestea fiind foarte asemanatoare cu anumite structuri proteice care sunt continute de organismul uman, structuri proteice care impreuna formeaza substantele structurale din cadrul tesutului conjunctiv si din cadrul cartilajelor. Scoicile verzi au fost studiate inca de la jumatatea secolului XX, au fost studiate in special efectele terapeutice pe care acestea il au in tratamentul unor afectiuni de natura osoasa sau de natura articulara, cum ar fi: artroza, artrita, coxartroza, discopatia, hernia de disc, luxatiile, entorsele, lombosciatica, rupturile de menisc, rupturile de ligamente s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Calafat:

Pentru municipiul Calafat si zonele limitrofe din judetul Dolj se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.