Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care este recomandat pentru cresterea mobilitatii si elasticitatii articulatiilor, are un caracter pronuntat antiinflamator, imbunatateste proprietatile lichidului inter-articular este un produs antioxidant. ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti si potentiatori de aroma), insa produsul nostru contine pudra de scoici verzi bio avand in concentratie ridicata de vitamina C bio, zinc, vitamina E si seleniu. Obiectivul pe care ni-l propunem in permanenta la firma Life Care este acela de a va oferii doar produse bio care, fara efecte adverse pentru organism. Life Care ArtroLife  pentru articulatii este avizat pentru a fi comercializat in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. In permanenta gasiti pe site-ul nostru produse bio Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea avand reduceri de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp si un produs vegan, care are in compozitia proprie un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru faptul ca au in compozitia lor glucozamina si un complex de minerale, acestea fiind asemanatoare cu anumite proteine din organismul uman, aici ne referim la acele proteine care formeaza substanta structurala din cartilaje si tesutul conjunctiv. Scoicile verzi au fost studiate incepand cu a 2-a jumatate a secolului XX, in cadrul studiilor medicale s-a studiat in special beneficiile acestora in tratarea unor afectiuni de natura articulara sau de natura osoasa, cum ar fi: coxartroza, artroza, hernia de disc, artrita, lombosciatica, discopatia, luxatiile, entorsele, rupturile de menisc, rupturile de ligamente s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Buzau:

Pentru municipiul Buzau si zonele limitrofe din judetul Buzau se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.