Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care creste eleasticitatea articulatiilor, prezinta un pronuntat caracter antiinflamator, imbunatateste proprietatile lichidului inter-articular si are un pronuntat caracter antioxidant. Produsul nostru nu contine susbtante chimice daunatoare pentru organism (conservanti, coloranti sau potentiatori de aroma), insa datorita continutului ridicat de pudra de scoici verzi BIO are un continutn ridicat de vitamina C BIO, vitamina E, zinc si seleniu. Obiectivul nostru a fost sa oferim clientilor nostri un produs bio pentru imbunatatirea activitatii organismului la nivel articular, un produs care nu prezinta efecte adverse. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs autorizat pentru comercializarea in Romania de catre Ministerul Sanatatii si avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor BIO. Pe site-ul nostru gasiti zilnic zeci de produse bio Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea avand reduceri de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si un produs vegan care are in compozitie un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt cunoscute pentru faptul ca reprezinta un ingredient "minune", datorita faptului ca ele detin minerale si sulfat de glucozamina, acestea fiind extrem de asemanatoare cu structurile proteice continute de corpul uman, acestea din urma formand chiar substanta structurala din tesutul conjuctiv si cartilaje. Scoicile verzi (perna canaliculus) au fost studiate inca din 1960, s-au studiat beneficiile pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura osoasa sau articulara cum ar fi: artroza, coxartroza, artrita, hernie de disc, discopatie, lombosciatica, entorse, luxatii, ruptura de ligament, ruptura de menisc s.a. 

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Bucuresti:

Pentru municipiul Bucuresti si zonele limitrofe din judetul Ilfov se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.