Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care este utilizat pentru cresterea elasticitatii articulatiilor, are un puternic caracter antiinflamator, ajuta la imbunatatirea proprietatilor lichidului inter-articular si are un binecunoscut caracter antioxidant. Life Impulse ArtroLife nu are in compozitie substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (conservanti, coloranti sau potentiatori de aroma), are insa in compozitie o cantitate importanta de pudra de scoici verzi bio. Pudra de scoici verzi bio este cunoscuta pentru faptul ca are in continut o concentratie ridicata de vitamina C bio, vitamina E, zinc si seleniu. Life Care isi propune in permanenta sa ofere clientilor companiei numai produse bio cu efecte pozitive pentru organism, in acest caz am creat un produs bio care ajuta la imbunatatirea functionarii organismului la nivel articular, un produs bio care nu prezinta efecte adverse. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care este autorizat de catre Ministerul Sanatatii pentru a putea fi comercializat in Romania si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti in permanenta zeci de produse bio aflate in diverse promotii, unele dintre acestea oferind reducerii si de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este si un produs vegan, acest produs avand in compozitia proprie un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru ca reprezinta acel ingredient "minune". Acest lucru se datoreaza faptului ca ele contin glucozamina si un complex de minerale, care sunt foarte asemanatoare cu structurile proteice care sunt continute de corpul uman, aceste structuri proteice formand impreuna chiar substanta structurala din interiorul cartilajelor si a tesutului conjunctiv. Scoicile verzi au fost studiate in ultimii 50 ani in cadrul mai multor cercetari medicale, s-a studiat in special efectul pe care acestea il au in cazul unor afectiuni de natura articulara sau de natura osoasa, cum ar fi: artrita, artroza, coxartroza, hernia de disc, lombosciatica, discopatia, entorsele, luxatiile, ruptura de ligamente, ruptura de menesc s.a. 

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Brasov:

Pentru municipiul Brasov si zonele limitrofe din judetul Brasov se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.