Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care ajuta la refacerea elasticitatii articulatiilor afectate de procesul de imbatranire, are un caracter antiinflamator, imbunatateste caracteristicile lichidului inter-articular si este un oxidant remarcabil. ArtroLife pentru articulatii nu are in compozitie substante chimice care sunt daunatoare pentru articulatii (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa are in compozitie o concentratie importanta de pudra de scoici verzi bio. Pudra de scoici verzi bio este recunoscuta pentru faptul ca sunt bogate in vitamina C bio, vitamina E, seleniu si zinc. Life Care si-a asumat obiectivul de a va oferii doar produse bio cu efecte pozitive pentru organism, in cazul de fata Life Care va propune un produs bio pentru imbunatatirea functionarii sistemului articular, un produs fara nici un fel de efecte adverse. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru comercializare de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru avem in permanenta promotii pentru cele mai apreciate produse bio Life Care.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este si un produs vegan are in compozitia proprie un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt cunoscute pentru faptul pentru ca ele au in compozitia proprie sulfat de glucozamina si un complex de minerale, care sunt extrem de asemanatoare cu structurile proteice care intra in anumite zone din corpul uman, ne referim aici la structurile proteice care intra in compozitia cartilajelor si a tesutului conjunctiv. Scoicile verzi au fost studiate incepand cu a 2-a jumatate a secolului 20, s-au studiat in principal beneficiile pe care utilizarea pudrei bio de scoici verzi asupra unor afectiuni de natura osoasa sau articulara cum ar fi: coxartroza, artroza, hernia de disc, artrita, lombosciatica, discopatia, luxatiile, entorsele, ruptura de menisc sau ruptura de ligamente s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Braila:

Pentru municipiul Braila si zonele limitrofe din judetul Braila se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.