Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care are un rol important in cresterea elasticitatii articulatiilor, are un caranter pronuntat antiinflamator, creste calitatea lichidului inter-articular si are un caracter antioxidant. Life Impulse ArtroLife nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organismul uman (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa in compozitia acestuia se regaseste o concentratie importanta de scoici verzi bio. Scoicile verzi bio se caracterizeaza prin faptul ca detin in compozitie concentratii importante de vitamina C bio, vitamina E, zinc si seleniu. Obiectivul asumat de catre compania Life Care este acela de a oferii clientilor nostri numai produse bio cu efecte pozitive pentru organism, in acest caz fiind vorba de un produs bio util pentru imbunatatirea activitatii organismului la nivel articular. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat de catre Ministerul Sanatatii pentru a fi comercializat in Romania si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti zilnic zeci de produse bio Life Care care se afla in diverse promotii, unele dintre acestea avand reduceri de pana la 90%. 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si care este in acelasi timp si un produs vegan care are in compozitia proprie o concentratie ridicata de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt cunoscute de multa vreme pentru ca sunt un ingredient cu proprietati terapeutice importante, acestea contin sulfat de glucozamina si un complex de minerale, acestea fiind foarte asemanatoare cu structurile proteice continute de catre corpul uman, structuri proteice care formeaza substantele structurale din compozitia tesuturilor conjunctive si din cartilaje. Scoicile verzi au fost studiate inca din a 2-a jumatate a secolului XX, au fost studiate in cadrul mai multor cercetari medicale si un accent important s-a pus pe faptul ca acestea prezinta beneficii extrem de importante in cazul unor afectiuni de natura osoasa sau articulara cum ar fi: artrita, artroza, coxartroza, hernia de disc, lombosciatica, discopatia, lombosciatica, entorsele, luxatiile, rupturile de ligamente si rupturile de menisc.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Brad:

Pentru municipiul Brad si zonele limitrofe din judetul Hunedoara se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.