Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio ce ajuta la cresterea elasticitatii articulatiilor, are un pronuntat caracter antiinflamator, are un rol important pentru imbunatatirea lichidului inter-articular si detine proprietati de antioxidant. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii nu are in compozitie substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa datorita continutului ridicat de pudra de scoici bio vom regasi in concentratia acestuia cantitati importante de vitamina C bio, vitamina E, zinc si seleniu. Obiectivul asumat de catre compania Life Care este acela de a va oferii numai produse bio cu efecte pozitive pentru organism, in acest caz fiind vorba de un produs care imbunatateste mobilitatea articulatiilor. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru comercializarea in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti zilnic zeci de produse bio Life Care aflate in diverse promotii, in unele cazuri avand si produse cu reducere de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este si un produs vegan, acest produs se caracterizeaza prin faptul ca prezinta in compozitie o concentratie ridicata de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt cunoscute pentru faptul ca au o structura foarte asemanatoare cu structura din articulatiile corpului uman. Scoicile verzi bio contin sulfat de glucozamina si un complex de minerale care au o structura asemanatoare cu structurile proteice continute de corpul uman, acestea din urma formand impreuna substanta din structura cartilajelor si a tesutului conjunctiv. Efectele terapeutice ale scoicilor verzi au fost studiate inca de la jumatatea secolului XX, s-au studiat in principal  beneficiile pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura articulara sau de natura osoasa, cum ar fi: artroza, coxartroza, hernia de disc, artrita, lombosciatica, discopatia, entorsele, rupturile de ligament, luxatiile, ruptura de menisc s.a.  

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Botosani:

Pentru municipiul Botosani si zonele limitrofe din judetul Botosani se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.