Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio cu un rol important in cresterea elasticitatii articulatiilor, detine un important caracter antiinflamator, joaca un rol important in procesul de imbunatatire al lichidului inter-articular si are un potential antioxidant. Life Impulse ArtroLife nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organismul uman (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), are in schimb un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. Pudra de scoici verzi bio are in concentratia proprie un continut ridicat de vitamina C bio, vitamina E, seleniu si zinc. Obiectivul asumat de catre compania Life Care inca de la infiintare a fost acela de a oferii doar produse bio cu multiple efecte pozitive pentru organism, in cazul Life Impulse ArtroLife fiind vorba de un produs bio care ajuta la imbunatatirea activitatii de la nivelul articular. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru comercializare de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. In cadrul sectiunii de promotii de pe site-ul nostru gasiti in permanenta produse bio Life Care care prezinta diverse reduceri, unele dintre acestea ajungand si pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este si un produs vegan care are in compozitie o concentratie ridicata de pudra de scoici bio. Scoicile verzi sunt renumite pentru calitatile terapeutice, acest lucru se datoreaza faptului ca ele contin glucozamina si un complex de minerale, foarte asemanatoare cu cele din structurile proteice continute in cadrul organismului uman, structuri proteice care formeaza substanta structurala din cadrul tesutului conjunctiv si din cadrul cartilajelor. Scoicile verzi au fost in centrul atentiei cercetarilor medicale incepand cu a 2-a jumatate a secolului XX, au fost studiate in special beneficiile pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura osoasa sau de natura articulara cum ar fi: coxartroza, artroza, artrita, hernia de disc, lombosciatica, discopatia, luxatii, entorse, ruptura de menisc, ruptura de ligamente s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Blaj:

Pentru municipiul Blaj si zonele limitrofe din judetul Alba se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.