Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care joaca un rol important in cresterea elasticitatii articulatiilor, are un important caracter antiinflamator, este un bun regulator al proprietatilor lichidului inter-articular si este un produs cu proprietati antioxidante. Life Impulse ArtroLife nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa are in compozitie o comcentratie ridicata de pudra de scoici verzi, acestea continand cantitati importante de vitamina C bio, vitamina E, zinc si seleniu. Obiectivul nostru a fost acela de a oferii clientilor nostri numai produse bio cu efecte pozitive pentru organism, in cazul acestui produs am fost preocupati sa oferim un produs bio pentru imbunatatirea functionarii sistemului articular din organism. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este autorizat pentru comercializare in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre cele mai importante institute europene specializate in certificarea produselor bio. In permanenta pe site-ul nostru gasiti diverse produse Life Care aflate in anumite promotii, unele dintre acestea oferind reduceri si de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si un produs vegan care are ca si element principal in compozitie, pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru faptul ca au structura ideala, datorita faptului ca ele contin glucozamina si un complex de minerale, care sunt extrem de asemanatoare cu structurile proteice continute de organismul uman, acestea formand structura cartilajelor si a tesutului conjunctiv. Scoicile verzi cu denumirea latina Perna Canaliculus, au fost studiate de mai bine de 50 ani. Cercetarile medicale s-au axat pe beneficiile pe care acestea le pot avea in cazul unor afectiuni de natura articulara sau de natura osoasa, dupa cum ar fi: coxartroza, artroza, artrita, hernia de disc, discopatia, lombosciatica, entorsele, luxatiile, rupturile de menisc sau rupturile de ligamente, s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Bistrita:

Pentru municipiul Bistrita si zonele limitrofe din judetul Bistrita-Nasaud se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.

eXTReMe Tracker