Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio, recomandat pentru utilizarea in cazurile de refacere a elasticitatii articulatiilor, ar un caracter pronuntat antiinflamator, imbunatateste proprietatile lichidului inter-articular si prezinta un pronuntat caracter antioxidant. ArtroLife pentru articulatii nu are in continutul sau substante chimice care sunt daunatoare pentru organismul uman (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa contine o cantitate importanta de pudra de scoici bio. Pudra de scoici bio este cunoscuta pentru faptul ca are in continutul propriu o cantitate mare de vitamina C bio, vitamina E, seleni si zinc. Obiectivul companiei Life Care a fost acela de a oferii tuturor clientilor numai produse bio cu efecte pozitive pentru sanatate. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care este autorizat pentru comercializarea in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. In permanenta la noi gasiti zeci de promotii pentru cele mai apreciate produse bio Life Care, unele dintre acestea avand reduceri si de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impuse ArtroLife pentru articulatii este un produs vegan si un produs bio, produs care are in compozitie un continut ridicat de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute in lumea nedicala ca fiind ingredientul "minune". Acest lucru se datoreaza faptului ca ele contin sulfat de glucozamina si un complex de minerale, acestea fiind din punct de vedere al continutului proteic foarte asemanatoare cu structurile proteice din corpul uman, care formeaza substanta structurala din tesutul conjunctiv si din cartilaje. Scoicile verzi au fost studiate in centrele medicale de specialitate inca de la jumatatea secolului XX, au fost studiate in principal beneficiile acestora in cazul unor afectiuni de natura articulara sau osoasa, cum ar fi: discopatia, hernia de disc, artroza, coxartroza, artrita, lombosciatica, entorsele, luxatiile, ruptura de ligamente, ruptura de menisc s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Beius

Pentru municipiul Beius si zonele limitrofe din judetul Bihor se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.

eXTReMe Tracker