Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio util pentru cresterea elasticitatii articulatiilor, are un caracter pronuntat antiinflamator, ajuta la imbunatatirea proprietatilor lichidului inter-articular si este un produs cu proprietati antioxidante. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care pot sa fie daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa contine in cantitate ridicata pudra de scoici verzi bio. Pudra de scoici verzi bio este cunoscuta pentru ca are un continut ridicat de vitamina C bio, zinc, vitamina E si seleniu. Obiectivul companiei Life Care este acela de a oferii clientilor doar produse bio cu efecte pozitive pentru organism, in cazul acestui produs discutam despre un produs bio care imbunatateste capacitatile sistemului articular, fiind un produs bio nu are efecte adverse pentru organism. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs autorizat pentru comercializare de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul companiei noastre gasiti in permanenta zeci de produse bio Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea avand reduceri si de pana la 90%. 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este si un produs vegan, un produs care are in compozitie un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi bio sunt cunoscute de mai bine de 50 ani pentru ca au in compozitia lor glucozamina si un complex de substante minerale, o structura care este foarte asemanatoare cu structurile proteice continute de corpul uman, acestea formand impreuna substanta structurala din cadrul cartilajelor si a tesutului conjunctiv. Scoicile verzi sunt studiate de cateva decenii, s-a studiat in special aportul acestora un terapia pentru anumite afectiuni de natura osoasa sau articulara cum ar fi: artroza, artrita, coxartroza, hernia de disc, discopatia, entorse, lombosciatica, ruptura de ligamente, ruptura de menisc s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Barlad:

Pentru municipiul Barlad si zonele limitrofe din judetul Vaslui se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.

 

eXTReMe Tracker