Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs Life Care, un produs bio care un rol important in cresterea articulatiilor, este un produs cu caracter antiinflamator, are un rol important in imbunatatirea lichidului inter-articular si este un produs cu proprietati antioxidante. ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organismul uman (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), produsul nostru are in compozitie un continut ridicat de pudra de scoici bio ceea ce inseamna ca are un continut ridicat de vitamina C bio, zinc, seleniu si vitamina E. Compania Life Care isi propune in permanenta sa distribuie doar produse bio care au multiple efecte pozitive pentru sanatate, in acest caz fiind vorba de un produs pentru imbunatatirea functionarii articulatiilor. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care este autorizat pentru comercializarea in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru avem in permanenta promotii pentru cele mai apreciate produse bio Life Care, unele dintre acestea avand reduceri si de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si vegan si care are in compozitie o concentratie ridicata de pudra de scoici bio. Scoicile verzi sunt cunoscute pentru ca sunt considerate un produs "minune". Acest lucru se datoreaza faptului ca ele detin minerale si sulfat de glucozamina, acestea avand o structura destul de asemanatoare cu structurile de proteine din corpul uman, proteine care formeaza substanta structurala din cadrul tesutului conjunctiv si din cadrul cartilajelor. Scoica verde a fost studiata inca din a 2-a jumatate a secolului XX, s-au studiat in special beneficiile pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura articulara sau de natura osoasa, cum ar fi: coxartroza, artroza, artrita, discopatia, hernia de disc, discopatia, entorse, lombosciatica, luxatii, ruptura de ligamente sau ruptura de menisc. 

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Bailesti:

Pentru municipiul Bailesti si zonele limitrofe din judetul Dolj se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%

 

eXTReMe Tracker