Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care ajuta la cresterea elasticitatii articulatiilor, avand calitati antiinflamatoare, are un rol important in refacerea calitatilor lichidului inter-articular si este un produs cu proprietati antioxidante. ArtroLife pentru articulatii nu are in compozitie substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), are insa o compozitie care contine o concentratie ridicata de scoici verzi bio, acestea avand la randul lor in compozitia proprie un continut ridicat de vitamina C bio, vitamina E, seleniu si zinc. Obiectivul asumat de catre compania Life Care este sa oferim clientilor nostri numai produse bio cu efecte pozitive pentru organism, in acest caz este acela de a oferii un produs bio care imbunatateste proprietatile articulatiilor din organism. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care a fost autorizat pentru comercializare de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti in permanenta zeci de produse bio Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea avand reduceri de pana la 90%.  

 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si vegan care are drept caracteristica principala faptul ca are in compozitia proprie o concentratie ridicata de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt conscute de cateva decenii pentru ca au in compozitia lor cateva ingrediente "minune", ele continand minerale specifice si sulfat de glucozamina, aceste elemente fiind aproape identice cu structurile proteice continute de corpul uman, acestea din urma formand amsamblul structural din tesutul conjunctiv si cartilaje. Scoicile verzi au fost studiate inca de la jumatatea secolului trecut, s-au studiat in special beneficiile pe care acestea le confera in cazul unor afectiuni de natura articulara sau osoasa cum ar fi: coxartroza, artroza, artrita, hernia de disc, lombosciatica, discopatia, entorse, luxatii, ruptura de ligament, ruptura de menisc s.a.  

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Bacau:

Pentru municipiul Bacau si zonele limitrofe din judetul Bacau se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%

In maxim 24 ore lucratoare un reprezentant Life Care va lua legatura cu dvs pentru confirmarea comenzii si efectuarea demersurilor de livrare.

Pentru municipiul Bacau si zonele limitrofe din judetul Bacau livrarea comenzilor se realizeaza in 48 ore lucratoare de la confirmarea acestora.

Toate comenzile sunt livrate a adresa solicitata de client prin curierat rapid.

  

eXTReMe Tracker