Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs organic care este utilizat pentru cresterea elasticitatii articulatiilor, are un pronuntat caracter antiinflamator, creste calitatea lichidului inter-articular si nu in ultimul rand are un puternic efect antioxidant. ArtroLife pentru articulatii nu are in compozitie substante chimice care sunt toxice pentru organism (coloranti, conservanti, potentiatori de aroma), insa are in continut o concentratie ridicata de pudra de scoici verzi bio, pudra care contine vitamina C bio, zinc, vitamina E si seleniu. Obiectivul asumat de compania Life Care este acela de a va oferii numai produse bio cu efecte teraputice pentru corpul uman. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este unul dintre produsele de profil care sunt autorizate pentru comercializare de catre Ministerul Sanatatii si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio.In permanenta pe site-ul nostru gasiti produse bio Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea avand reduceri si de pana la 90%.  

 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Care ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si vegan care are o compozitie in cadrul careia se regaseste o cantitate mare de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi bio sunt recunoscute datorita faptului ca sunt acel ingredient "minune". Acest ingredient "minune" este reprezentat de catre mineralele continute si de catre sulfatul de glucozamina, aceste elemente fiind extrem de asemanatoare din punct de vedere al compozitiei cu structurile proteice continute de corpul uman, structuri proteice care se regasesc in tesutul conjunctiv si cartilaje. Scoicile verzi au fost cercetate inca de la jumatatea secolului trecut, s-a studiat in principal aportul pe care acestea il au in cazul unor afectiuni de natura articulara sau osoasa cum ar fi: atrita, artroza, coxartroza, discopatia, lombosciatica, hernia de disc, entorse, luxatii, ruptura de ligamente, ruptura de menisc s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Arad:

Pentru municipiul Arad si zonele limitrofe din judetul Arad se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%

In maxim 24 ore lucratoare un reprezentant Life Care va lua legatura cu dvs pentru confirmarea comenzii si efectuarea demersurilor de livrare.

Pentru municipiul Arad si zonele limitrofe din judetul Arad livrarea comenzilor se realizeaza in 48 ore lucratoare de la confirmarea acestora.

Toate comenzile sunt livrate a adresa solicitata de client prin curierat rapid.

  

eXTReMe Tracker