Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs organic care este util pentru cresterea elasticitatii articulatiilor, are un important caracter antiinflamator, ajuta la imbunatatirea proprietatilor lichidului inter-articular si este recunoscut ca fiind un antioxidant important. ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa are un continut important de vitamina C bio, vitamina E, seleniu si zinc. Acest fapt se datoreaza continutului ridicat de pudra de scoici verzi bio. Obiectivul nostru a fost acela de a oferii clientilor nostri un produs bio, un produs esential pentru cresterea mobilitatii articulatiilor, un produs fara efecte adverse pentru organism. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs autorizat pentru comercializare comercializarea in Romania de catre Ministerul Sanatatii si certificat din punct de vedere al calitatii bio de catre catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio.Zilnic pe site-ul nostru avem diverse promotii pentru produsele bio Life Care, unele dintre acestea avand reduceri de pana la 90%.

 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs vegan si un produs bio care are in compozitie o concentratie ridicata de pudra din scoici vezi bio. Proprietatile oferite de scoicile verzi sunt cunoscute inca de la jumatatea secolului trecut, este cunoscut faptul ca ele reprezinta un ingredient "minune", ele avand un continut ridicat de minerale si sulfat de glucozamina, acestea fiind aproape identice cu structurile proteice continute de corpul uman, impreuna formand chiar substanta structurala din tesutul conjunctiv si cartilaje. Scoicile verzi au fost supuse mai multor studii medicale, s-au studiat compozitia acestora si beneficiile pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura articulara si osoasa, cum ar fi: coxartroza, artroza, artrita, hernia de disc, discopatia, entorsele, lombosciatica, luxatiile, rupturile de ligamente, rupturile de menisc.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Alexandria:

Pentru municipiul Alexandria si zonele limitrofe din judetul Teleorman se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%

In maxim 24 ore lucratoare un reprezentant Life Care va lua legatura cu dvs pentru confirmarea comenzii si efectuarea demersurilor de livrare.

Pentru municipiul Alexandria si zonele limitrofe din judetul Teleorman livrarea comenzilor se realizeaza in 48 ore lucratoare de la confirmarea acestora.

Toate comenzile sunt livrate a adresa solicitata de client prin curierat rapid.

  

eXTReMe Tracker