Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio, apartinand companiei Life Care, ce ajuta la cresterea elasticitatii articulatiilor, are un pronuntat caracter antiinflamator, ajuta la umbunatatirea calitatii lichidului inter-articular si este recunoscut pentru proprietatile sale antioxidante. Produsul nostru pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori pentru aroma), datorita faptului ca are un continut ridicat de pudra de scoici bio este bogat in vitamina C bio, vitamina E, seleniu si zinc. Obiectivul asumat de catre compania LIfe Care este acela de a oferii clientilor nostri numai produse bio cu multiple efecte pozitive pentru organism. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru comercializare de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. La noi gasiti in permanenta promotii pentru cele mai apreciate produse bio Life Care, unele dintre acestea avand reduceri si de pana la 90%.

 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs vegan si un produs bio in compozitia caruia se gaseste o concentratie ridicata de pudra bio din scoici verzi. Scoicile verzi sunt deja cunoscute ca fiind un ingredient "minune". Acest lucru se datoreaza faptului ca detin minerale si sulfat de glucozamina, aceasta compozitie fiind foarte asemanatoare cu structurile de proteine care sunt continute de organismul uman, ele formand impreuna chiar substanta structurala din tesutul conjuctiv si din cartilaje. Scoicile verzi sunt studiate de mai bine de 50 ani. Au fost studiate beneficiile acestora in cazul unor afectiuni de natura osoasa sau afectiuni de natura articulara cum ar fi: artroza, coxartroza, artrita, hernia de disc, discopatia, entorsa, lombosciatica, luxatii, ruptura de menisc sau ruptura de ligamente.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Aiud:

Pentru municipiul Aiud si zonele limitrofe din judetul Alba se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%

In maxim 24 ore lucratoare un reprezentant Life Care va lua legatura cu dvs pentru confirmarea comenzii si efectuarea demersurilor de livrare.

Pentru municipiul Aiud si zonele limitrofe din judetul Alba livrarea comenzilor se realizeaza in 48 ore lucratoare de la confirmarea acestora.

Toate comenzile sunt livrate a adresa solicitata de client prin curierat rapid.

  

eXTReMe Tracker