Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs natural din portofoliul companiei Life Care care ajuta la cresterea elasticitatii articulatiilor, este recunoscut pentru caracterul sau antiinflamator, ajutand la imbunatatirea proprietatilor lichidului inter-articular si nu in ultimul rand are capacitati antioxidante. Produsul nostru pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organismul uman (coloranti, conservanti si potentiatori de aroma), cantitatea importanta de de pudra de scoici verzi bio in confera produsului nostru un continut ridicat de vitamina C, zinc, vitamina E si seleniu. Obiectivul asumat de catre compania noastra este acela de a oferii clientilor nostri numai produse bio, in aceste caz ne-am propus sa oferim un produs bio pentru imbunatatirea functiilor articulatiile de la nivelul membrelor posterioare si inferioare. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru comercializare de catre Ministerul Sanatatii din Romania si este certificat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. In cadrul site-ului nostru gasiti zilnic zeci de produse bio Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea avand reduceri de pana la 90%.

 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si vegan care are un continut ridicat de pudra de scoici verzi in compozitia proprie. Scoicile verzi sunt recunoscute datorita faptului ca sunt un ingredient "minune", din cauza faptului ca detin aceleasi minerale si sulfat de glucozamina, fiind vorba de structuri proteice asemanatoare cu cele din organismul uman, acestea din urma formand chiar substanta structurala din tesutul conjunctiv sau cartilaje. Scoicile verzi au analizate de catre cercetatorii medicali inca de la inceputul anilor '60, s-au analizat posibilele beneficii pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura osoasa sau de natura articulara cum ar fi: artrita, atroza, coxartroza, hernia de disc, discopatia, entorsa, lombosciatica, luxatii, ruptura de ligamente, ruptura de menisc s.a 

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Adjud:

Pentru municipiul Adjud si zonele limitrofe din judetul Vrancea se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%

In maxim 24 ore lucratoare un reprezentant Life Care va lua legatura cu dvs pentru confirmarea comenzii si efectuarea demersurilor de livrare.

Pentru municipiul Adjud si zonele limitrofe din judetul Vrancea livrarea comenzilor se realizeaza in 48 ore lucratoare de la confirmarea acestora.

Toate comenzile sunt livrate a adresa solicitata de client prin curierat rapid.

  

eXTReMe Tracker