ActiveSalicin, cu extract din scoarta de salcie alba, Life Care

 
ActiveSalicin

Avantajele pentru sănătate ale acestui produs includ sprijinirea sistemului imunitar și capacitatea de a ajuta corpul să combată infecțiile virale.

Pret: 50.99 LEI

Cutie cu 30 capsule.

PREZENTARE

Inflamația, un proces natural al organismului în răspuns la diferite agresiuni, poate fi declanșată din diverse motive și este adesea legată de afecțiuni precum alergiile, traumatismele musculare sau disconfortul articular.

Cu un amestec special de ingrediente naturale, inclusiv extractul din scoarța de salcie albă și tamaia indiană, ActiveSalicin de la Life Care se distinge ca un produs natural de excepție, cu rolul de a menține funcționarea corespunzătoare a organismului. Această combinație eficientă de componente acționează direct în zonele afectate și ajută la atenuarea simptomelor de disconfort la nivel articular.

Salcina, principiul activ din salcia albă, contribuie la optimizarea funcționării articulațiilor, având un efect tonic benefic și susținând capacitatea de regenerare a țesuturilor. Prin aceste proprietăți, ActiveSalicin se dovedește a fi un aliat de încredere pentru a menține o stare de bine și sănătate în organism.

BENEFICII SI EFECTE

ActiveSalicin de la Life Care este un produs deosebit, obținut din extract de coajă de salcie albă, care se evidențiază prin multiplele sale beneficii pentru sănătate. Datorită proprietăților sale antiinflamatoare și analgezice, acest supliment este un aliat de nădejde în combaterea unei game variate de afecțiuni.

Unul dintre beneficiile notabile ale ActiveSalicin este capacitatea sa de a ameliora durerile de cap, ajutându-vă să scăpați de disconfortul neplăcut asociat cu acestea. De asemenea, datorită acțiunii sale antiinflamatoare, acest produs poate fi eficient în reducerea simptomelor neplăcute ale răcelii și gripei, oferindu-vă un răgaz binevenit în timpul zilelor obositoare.

Pe lângă aceasta, ActiveSalicin are capacitatea de a reduce febra musculară, ceea ce îl face ideal pentru sportivi sau persoanele active care se confruntă adesea cu astfel de probleme. Acest produs poate fi de asemenea de ajutor în cazul afecțiunilor reumatice, contribuind la ameliorarea disconfortului și la menținerea unei mișcări confortabile a articulațiilor.

În plus, datorită proprietăților sale antiinflamatoare bine stabilite, ActiveSalicin poate ajuta la reducerea inflamațiilor în organism, contribuind astfel la menținerea unei stări de sănătate optimă. Cu ActiveSalicin, vă puteți bucura de un remediu natural și eficient pentru multiplele neplăceri cauzate de inflamație și durere.

MOD DE UTILIZARE

Recomandări privind administrarea suplimentului alimentar:

Doza recomandată este de 1-2 capsule pe zi.
Acest supliment alimentar este destinat exclusiv persoanelor cu vârsta de 16 ani sau mai mare.
Vă rugăm să nu depășiți doza zilnică recomandată.
A se păstra într-un loc ferit de lumină, la temperatură constantă și într-un mediu uscat.
Este important de menționat că acest supliment alimentar nu poate înlocui o dietă normală și echilibrată.
Consumați produsul până la data de expirare indicată pe ambalaj pentru a asigura eficacitatea acestuia.
Vă rugăm să păstrați acest supliment alimentar departe de accesul copiilor mici pentru siguranța lor.

 

© Copyright Life Care