Cine este Life Care?

Pentru ca orice persoana aflata la inceput in afacerea Life Care va avea nevoie de informatii, am luat decizia sa iti povestesc cum vad eu afacerea Life Care si modul in care cred eu ca trebuie procedat pentru a avea succes in aceasta afacere.

 Ceea ce trebuie stiut inca de la inceput este faptul ca in anul 2003 a aparut pentru prima data ideea constituirii unei comunitati BIO in Romania, care sa isi desfasoare activitatea in domeniul distributiei directe, astfel incat un an mai tarziu in anul 2004 s-au pus bazele planului de afacere Life Care si a planului de recompensare pentru parteneri. 

Inceputul acestei comunitati BIO s-a dat in anul 2005, moment in care compania noastra si-a inceput activitatea, avand inca de la inceput peste 5.000 de partener. Cresterea numarului de parteneri ai comunitatii s-a facut intr-un ritm accelerat, mult peste asteptari, ajungand in prezent la peste 70.000. In acest moment cifra de afacere pentru Romania a companiei Life Care depaseste anual peste 15 milioane euro.

Incepand cu anul 2010, compania Life Care a inceput un amplu si ambitios program de dezvoltare internationala, un program care a fost incununat de succes, astfel ca in acest moment exista parteneri Life Care in toate Europa si nu numai.

Ce au in comun toti acesti parteneri Life Care? - un set de valori care au drept fundament dorinta de a trai un stil de viata sanatos, aproape de natura, folosind doar produse BIO sau naturale.

In momentul de fata portofoliul de produse al companiei Life Care, numara peste 350 produse din gamele sanatate, frumusete, produse pentru casa, imunitate, nutritie, detoxifiere, ingrijire personala s.a., produse inovatoare care sunt inspirate din natura.

Compozitia acestor produse este obtinuta cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie, respectand cele mai inalte standarde de calitate, in spatele fiecarui produs gasindu-se luni intregi de cercetare si colaborarea cu parteneri de prestigiu de pe piata mondiala a produselor BIO. 

 

 

 

© Copyright Life Care